top of page

Stigende energikostnader? Begynn å selge kraften din!

Har du lagt merke til en økning i allerede dyre strømregninger i det siste? Den viktigste synderen bak denne økningen er en dramatisk økning i strømregningene, opp med hele 50% i forhold til i fjor!


Denne økningen har blitt tilskrevet mange faktorer, med økninger i naturgasspriser og forsinkelser til sårt tiltrengte elektriske produksjonsinfrastrukturprosjekter over hele verden som driver problemer.


Men dette er ikke alle dårlige nyheter, spesielt for TESUP -kunder. Ettersom strømprisene er høyere, vil all strøm du kan generere hjemme og selge tilbake til nettet gi deg mer fortjeneste enn du vanligvis kunne håpe på!


Så ikke forsink, få en TESUP -turbin opp og snurre på taket ditt for å dra fordel av disse høye strømprisene, noe som reduserer turbinens avkastning på investeringstiden. Unngå å bruke ekstra penger på strømmen din med dagens høye priser ved å generere din egen!


Er du usikker på hvilken turbin du skal bruke eller hvor du skal installere den? Ikke la dette stoppe deg for å få installert en turbin! TESUP kan tilby deg en arkitektonisk virtuell tjeneste. Hvis du gir TESUP bilder av eiendommen din, kan TESUP -ingeniører anbefale hvilken type turbin som skal installeres og hvor.


Hvis du vil ha mer informasjon om denne tjenesten, kan du følge lenken nedenfor!
I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page