top of page

Strømmålere og fornybar energi hjemme

Administrere energiregninger kan være litt av en smerte. Mange mennesker sliter med eller har ikke tid til å holde tritt med energiregningen og la dem falle på vei. Dette kan være spesielt bekymringsfullt for de som har installert fornybare energisystemer hjemme, som selger strøm tilbake til nettet for litt ekstra penger. Det er klart at folk ønsker å overvåke hvor mye elektrisitet de genererer og selger, samt hvor mye fortjeneste den strømmen produserer for dem til enhver tid. Dette kan være vanskelig å spore med et konvensjonelt energiovervåkingssystem i hjemmet, siden oppdateringer av regningen din vanligvis bare fremheves i en månedlig regning. En økende trend det siste tiåret har vært å installere smarte energimålere i boliger.
Fordeler med strømmålere


Disse enhetene lar deg til enhver tid se hvor mye strøm hjemmet ditt bruker. Viktig for brukere av fornybar energi kan denne teknologien også holde deg oppdatert med informasjon om hvor mye fornybart generert elektrisitet huset ditt genererer og hvor mye dette kan selges for. For øyeblikket, gitt de høye prisene på elektrisitet og energi vi ser, kan dette tallet være så høyt som 24,7 cent per kWh i Los Angeles! Dette er gode nyheter hvis du har en energikilde, siden din genererte elektrisitet kan gi en høyere fortjeneste!


Strømmålere lar mengden strøm du bruker og genererer fjernovervåkes av strømleverandøren din, slik at de kan sjekke strømforbruket ditt og betale/lade deg tilsvarende uten at du trenger å sjekke energimåleren personlig. Informasjonen er også gitt til deg. Dette lar deg overvåke energibruken din og endre atferden din for å kutte ned på strømforbruket. Hvis du for eksempel ser at strømkostnadene dine er høye på dagtid når du slår på en vaskemaskin, kan strømmålerinformasjonen hjelpe deg med å oppdage det og kjøre maskinen over natten med billigere strømpriser.


Stol på ...elektrisitet

Hvis du installerer både en strømmåler og fornybar energi i hjemmet ditt, kan du virkelig se fortjenesten rulle inn. Et vind- og solsystem som genererer 20 kWh per dag kan gi deg en ekstra $494 per måned i reduksjoner på energiregningen! Denne ekstra elektrisiteten til hjemmet ditt kan virkelig komme godt med, spesielt med den økende avhengigheten av elektrisitet fremfor andre energikilder. Et godt eksempel på dette er den stadig mer populære bruken av elektriske komfyrer og ovner fremfor eldre gassdrevne komfyrer og ovner.


Dette kan også beskrives ved introduksjonen av elbiler som en primær transportmåte for mange hjem, som erstatter bensin- og dieselbiler. Denne økende avhengigheten av utelukkende elektrisk kraft betyr at enhver endring i strømkostnadene i strømmarkedet, som vi ser nå, kan få strømregningen til å skyte i været. En standard EV (elektrisk kjøretøy), nemlig en standard bil i salongstil, kan lagre så mye som 80 kWh i batteriet. På denne ladningen kan en elbil reise 100 til 300 miles.
Flere brukere forenkler tillatelser

Så mye rekkevidde for flere dagers reise! Hvis ditt kombinerte sol- og vindsystem for fornybar energi kan generere 20 kWh per dag, kan elbilen fylles på med strøm til overs. Tenk deg at du ikke betaler direkte for noe av bensinen du putter inn i en vanlig fossildrevet bil! Det er tilsvarende situasjon! Alt det krever er å ta i bruk et fornybart energisystem i hjemmet ditt. Dette blir stadig enklere med lokale myndigheter som blir mer forståelsesfulle og milde ettersom de kommer over flere og flere mennesker som installerer lignende enheter i hjemmene sine.


Så du kan se, med tillegg av en smartmåler til hjemmeenergisystemet ditt, enklere fornybare energisystemer i hjemmet og billigere vindturbinmodeller, kan du også enkelt implementere et enkelt, logisk og robust fornybar energisystem i eiendommen din som kan gi strøm og overskudd i mange år framover og hjelper deg med å kompensere kostnadene for oppvarming, lys, transport i elektriske kjøretøy, you name it! Langt inn i fremtiden, samtidig som du er mer bærekraftig og reduserer din innvirkning på planeten.
bottom of page