top of page

Takinstallasjoner for vindturbiner


 "Hvor skal man installere en vindturbin?" "På taket, med tårn eller ved hjelp av en stang?" vanligvis er dette spørsmålene når du allerede vet hva slags vindturbin du vil ha, og det andre trinnet i TESUP Din trinnvise veiledning for å kjøpe en vindturbin!


Å lete etter et sted å installere en vindturbin og få maksimal effekt krever litt kunnskap og praksis for å gjøre det vellykket. TESUP-ingeniører samlet de vanligste tilfellene og verdifulle anbefalingene for å bruke minimal plass med maksimal fordel i prosessen med installasjon av vindturbiner.Det er to typer vindturbiner som vi vil zoome inn: horisontal og vertikal.

La oss først se kravene til installasjon av horisontale vindturbiner og potensielt gode steder for montering.Horisontale vindturbiner: MAGNUM5 og MasterX


Merk: TESUP monteringsstang eller en hvilken som helst annen monteringsstang er nødvendig.


Hvis monteringsstangen din er høyere enn 1410 mm, bør ståltauene brukes. Minst 3 tau for å holde hele konstruksjonen ved høye vindhastigheter. I tillegg må du tenke på hvordan du gjør det lett å nå for stormtilstanden for å demontere turbinen til bakken.

Å ha en romslig balkong kan også være et sted for din WT.

I dette tilfellet må du sette den høyere for å unngå turbulensområder, noe som betyr kaotiske vindstrømmer. For horisontale vindturbiner vil konstant endring av vindretningen skade generatoren.

Nær den lave veggen

Bore hullene i veggen og montere vindturbinstolpen med skruene.
Kasusstudie


Tenk deg at dette er huset ditt. Hvor ville du plassert en vindturbin? Velg et sted og la oss fortsette.


Du velger for eksempel en av disse stedene: tak og skorstein. La oss se hvilken som er riktig?


Det riktige svaret er det andre. På skorsteinen. For det første er taksteinene som underlag for monteringsstangen ikke et godt alternativ, da det kreves en flat overflate for TESUP-stangen. For det andre jo mer åpen plass uten bygninger, trær eller andre hindringer som hindrer vindstrøm du har, jo mer energi vil du høste.Vertical Wind Turbines: Atlas4.0, AtlasX


Atlas4.0 og AtlasX monteringsbase har skruehull og sokkel monteringsstang. Du trenger ikke å gjøre noen endring med vindturbinen. Enhver type flat overflate på taket kan brukes som monteringsplass.


Noen eksempler på takmontering av Atlas2.0 og AtlasX vindturbiner.


I tilfelle du er i tvil, tilbyr TESUP en praktisk tjeneste for å hjelpe deg med den beste plasseringen for vindturbiner og fleksible solcellepaneler.


Sjekk det her:


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page