top of page

TESUP i verdensrekordbøkene?

Verdensrekorder er en spennende virksomhet! Av bøkene og magasinene som dokumenterer verdens største prestasjoner, er det klart mest populære, prestisjetunge og produktive prisutdelingsorganet Guinness Book of World Records. Denne boken startet i 1955 og har hatt stor innflytelse på populærkulturen og viser verden hvilke store prestasjoner som har blitt gjort det året! Det ville virkelig vært en stor ære og et privilegium å være en del av denne flotte boken. Som et ledende selskap innen innenlandsk vindturbin har TESUP bestemt seg for å gå opp til anledningen! Dette året har blitt markert av TESUP-søknaden til Guinness Book of World Records under den selv foreslåtte kategorien: Bestselgende husholdningsvindmøller!


Rekorder for produksjon av fornybar energi
TESUP har bestemt seg for å søke i år basert på sin nylig annonserte milepæl. Med det stadig økende antallet TESUP-kunder rundt om i verden som bruker sine vindturbiner til å generere elektrisitet, vil den samlede potensielle kraftproduksjonen snart nå over 219 000 000 kWh årlig produksjon! Dette tallet er på ingen måte lite, med en gjennomsnittlig husholdning som bruker 4500 kWh per år. Dette betyr at disse turbinene, alt i alt, potensielt kan generere nok strøm til å drive 48 600 hjem! Med alle disse turbiner som produserer kraft det er tydelig å se at det er mange TESUP-turbiner over hele verden!
For å sette scenen litt her er noen eksempler på noen flotte miljøvennlige rekorder på nettstedet til Guinness Book of World Records:

De fleste trær plantet på én time: Med den økende populariteten til å plante trær for å kompensere for karbonutslipp, er dette en flott rekord som viser folks engasjement for å gjenskoge kloden! Denne rekorden holdes av det tyrkiske landbruks- og skogbruksdepartementet for å plante utrolige 303 150 trær på ett sted! Dette ble oppnådd i Çorum Celilkırı den 11 november 2019, noe som helt sikkert gjør området mye mer hyggelig!


Forurensning, trær og andre inspirerende nyheter


Plastforurensning er et stort problem over hele verden, som fører til forurensning av verdenshavene, fare for dyrelivet og til og med menneskelig matkildeforurensning. Denne neste rekorden håpet å takle dette delvis ved å samle inn flest plastflasker for resirkulering i løpet av 12 timer! Ved å resirkulere en enkelt plastflaske kan du spare nok energi til å drive en lyspære i tre timer eller mer! Det er utrolig da at innbyggerne i Bangalore, India samlet inn forbløffende 33 355,55 kg plastflasker som skulle resirkuleres!Og til slutt fant den største treklemmingsarrangementet sted i Republikken Korea (også kjent som Sør-Korea) ved Korea National Arboretum i Pocheon, Gyeonggi. Denne begivenheten markerte at utrolige 1200 mennesker dukket opp til Arboretet for å bare klemme et tre! Dette er en veldig morsom plate! TESUP er ute etter å sette en mer seriøs rekord, men med de nåværende verdensomspennende truslene mot klimaet, er det av største betydning å vokse fornybar energi. Å anerkjenne rekorder relatert til fornybar energi er en fin måte for Guinness World Records å oppmuntre til interesse og utvikling i sektoren!


TESUP håper denne rekordapplikasjonen viser selskapets forpliktelse til å være i forkant av sektoren for fornybar energi, være et eksempel for andre å følge og gjøre en forskjell i verden!I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page