top of page

TESUP investerer i å lage sikrere leveringspakker

Kvaliteten og sikkerheten til TESUP -produktene er svært viktig for oss, vi fortsetter å investere i produktene våre med € 22 000 kjøp av en ny emballasjemaskin!


Vår nye FOAMplus -eskepakker produserer skumputer for å sikre TESUP -produkter riktig for forsendelse. Når de plasseres i en eske med en gjenstand og varmes opp, ekspanderer skumputene for å fylle resten av emballasjen, og sikrer at objektet ikke kan bevege seg rundt og bli skadet når det transporteres. Dette sikrer at din nye TESUP vindturbin kommer til deg i perfekt stand!

Sammen med våre robuste pappesker gir det nye skumbaserte pakkesystemet en behagelig passform for delen inni. Skummet har den ekstra fordelen at det beskytter produktet mot væskeinntrengning ved å absorbere væske som ellers kan skade produktet! Som et eksempel vil alt regn som kan ha falt på esken under transport bli absorbert trygt.


Emballasje på denne måten er ikke bare tryggere, den er også raskere! Forhåndskannede produktgeometrier kan gis til maskinen for å sikre at riktig mengde skum injiseres, noe som ikke var mulig tidligere, noe som hjalp operatører med å pakke de nye energiproduktene raskt. En bredere tofilmsbredde gjør at større pakningsmateriale kan brukes, noe som gir mer effektiv pakking av esker. Disse nye forbedringene, blant annet, hjelper TESUP med å pakke sammen bestillingen din og sende den raskere, slik at du kan ha det nye produktet klart til å installere så snart som mulig.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page