top of page

Har du møtt Ercan?

Velkommen til del 6 av TESUP Team Series! I dag introduserer vi Ercan for deg, produksjonssjef, geniet bak å gjøre TESUPs fornybare energidrømmer til virkelighet. Gjør deg klar til å utforske den fascinerende verdenen til TESUPs produksjonsreise ledet av Ercan og hans dyktige team av teknikere.


Med sine intense blå øyne fremstår Ercan som drivkraften for å få ting til å skje. Han har massevis av erfaring med å lage ting, og han er veldig god på det!Ercan manufacturing team


Ercan gjør ikke en daglig rutine; han er oppriktig lidenskapelig opptatt av det han gjør. Han jobber tett med TESUP-ingeniører for å planlegge hvordan ting skal lages. Og vet du hva? Han elsker det faktisk! I tillegg er han super på hva TESUP gjør for miljøet med fornybar energi. Med hans egne ord "Å produsere produkter som er gunstige og beskyttende for naturen og miljøet på TESUP og levere dem direkte til brukerne gir meg stor moralsk tilfredsstillelse og stolthet."


Den daglige rutinen hans starter med en kopp kaffe og sjekke ut hva som står på timeplanen. Han snakker med teamet av teknikere for å sikre at alle vet hva som skjer den dagen. Så begynner han å sørge for at ting går knirkefritt. Han har møter med ingeniører og logistikkteamet for å holde alt synkronisert. Å lage vindturbiner og solcellepaneler krever kunnskap, TESUP er mester i det med målet om å lage energi fra naturen uten å skade planeten.TESUP technicians

*Ercan med noen av teammedlemmene hansOg når Ercan ikke er en superstjerne i produksjonen, er han bare en vanlig fyr. Han elsker å henge med døtrene og familien. De drar på morsomme utflukter sammen og nyter en god gammel far-datter-tid. Hans livsfilosofi er å være rettferdig,ærlig, leve i øyeblikket, ikke gå glipp av livet. Hans største ressurs og prioritet i livet er familien hans.


Han har en dyp kjærlighet til unge individer, og sammen med følgesvennene hans samarbeider de flittig for å veilede dem bort fra skadelige vaner mens de aktivt engasjerer dem i sport. Som president for en dynamisk idrettsklubb står han i spissen for denne innsatsen, og finner trøst i å være vitne til utviklingen av skarpsindige, kvikke og dydige idrettsutøvere. Denne rollen lar ham ikke bare pleie og forme potensialet deres, men etterlater også en uutslettelig innvirkning på livene til disse aspirerende ungdommene. Utover hans engasjement for ungdomsutvikling, nærer han en lidenskap for å utforske historiske steder og oppdage nye reisemål, noe som gjenspeiler hans kjærlighet til kulturell berikelse og nye opplevelser.


Utover hans seriøse arbeidspersonlighet vet Ercans kolleger at han har en god sans for humor og en ekte natur som bidrar til den vennlige stemningen på TESUP. Så hatten av for Ercan, mannen bak magien i produksjonen. Han lager ikke bare kule energiting, men han bidrar også til å gjøre verden til et grønnere og renere sted for oss alle.


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page