top of page

Tesup transparente fleksible solcellepaneler: Bærbare, sterke og holdbar!

De siste årene har solenergi blitt en populær kilde til fornybar energi. Tradisjonelle solcellepaneler er imidlertid ofte klumpete og vanskelige å manøvrere, noe som begrenser bruken i visse omgivelser. Det er her fleksible solcellepaneler kommer inn. Disse lette og tilpasningsdyktige panelene tilbyr en rekke fordeler i forhold til tradisjonelle solcellepaneler.


TESUP produserer fleksible solcellepaneler av høy kvalitet som kan brukes i en rekke bruksområder. Takket være deres tynnfilmteknologi er panelene våre mye tynnere og lettere enn tradisjonelle solcellepaneler. Dette gjør dem ideelle for bruk i camping-, marine- eller bobilmiljøer, der plass og vekt er på topp.

En av de flotte tingene med fleksible solcellepaneler er deres allsidighet. Panelene våre kan monteres på buede overflater, som taket på en bobil, eller til og med integreres i ryggsekker eller klær for lading underveis. Dette gjør dem ideelle for alle som ønsker å generere fornybar energi mens de er på farten.


En annen fordel med våre fleksible solcellepaneler er deres holdbarhet. I motsetning til tradisjonelle solcellepaneler, som kan sprekke eller gå i stykker hvis de utsettes for kraftige støt, er panelene våre laget av solide materialer som tåler bøyning og vridning. Dette gjør dem perfekte for bruk i tøffe utendørsmiljøer eller i marine omgivelser der saltvannseksponering kan være en bekymring.


I tillegg til deres fleksibilitet og holdbarhet, er våre fleksible solcellepaneler svært effektive. De er i stand til å konvertere sollys til elektrisitet med høy hastighet, noe som gjør dem til en pålitelig strømkilde selv under dårlige lysforhold.


Funksjonene til TESUP fleksible solcellepaneler:

  • 205 watt kraftproduksjon / m2: Disse fleksible solcellepanelene er utrolig effektive, og genererer 205 watt strøm per kvadratmeter. Dette gjør dem til et utmerket valg for å drive en rekke enheter.


  • Fleksible og lette: Med bare 2 kg med en tykkelse på bare 1,39 mm er disse fleksible solcellepanelene utrolig lette og enkle å transportere. De er også fleksible, noe som betyr at de kan bøyes for å passe formen til enhver overflate, noe som gjør dem ideelle for bruk på bygningsvegger, buede tak, båter, campingvogner og bobiler.


  • Supersterk og holdbar: Til tross for deres lette design, er disse fleksible solcellepanelene veldig sterke og holdbare. De tåler til og med vekten til en person som går på dem, noe som gjør dem til et utmerket valg for utendørs bruk.


  • Superenkel montering med dobbeltsidig tape på baksiden: Disse fleksible solcellepanelene er utrolig enkle å installere. De kommer med dobbeltsidig tape bak, noe som gjør monteringsprosessen rask og grei.


  • Høy motstand mot saltvann med en forseglet vanntett design: Disse solcellepanelene er spesielt designet for å være motstandsdyktige mot saltvann, noe som gjør dem til et utmerket valg for bruk i marine applikasjoner. De har også en forseglet vanntett design, som gjør at de tåler tøffe værforhold.


  • Spesielt teksturert overflate: Overflaten til disse solcellepanelene er spesielt strukturert for å redusere lysrefleksjon og forbedre ytelsen under dårlige lysforhold og overskyet. Dette gjør dem til et utmerket valg for bruk i områder med mindre sollys.

Samlet sett er våre fleksible solcellepaneler en innovativ og praktisk løsning for alle som ønsker å utnytte solens kraft. De er effektive, enkle å installere og tåler tøffe værforhold. Enten du vil drive en båt, en campingvogn eller en bobil, er disse solcellepanelene et utmerket valg. Så hvorfor vente? Invester i TESUP fleksible solcellepaneler i dag og begynn å høste fordelene av fornybar energi.I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page