top of page

TESUP-turbiner i nødssituasjoner

Gjennom vind, regn og snø kan TESUP-turbiner stole på for å fortsette! Derfor har en innflytelsesrik statlig katastrofehjelp besluttet å kjøpe en rekke vindturbiner fra TESUP! Når naturkatastrofer inntreffer, ødelegger de ikke bare hjem, lokalsamfunn og levebrød, de forstyrrer også infrastruktur og strømnett. Dette kan gjøre det svært vanskelig å få hjelp til de mange som trenger det i kjølvannet av katastrofen. Mange av teknikkene som brukes av katastrofehjelp sentrerer seg rundt elektriske enheter som bærbare, håndholdte radioer.TESUP-turbiner i nødssituasjoner


Det er viktig for disse livreddende enhetene å kunne lades til enhver tid. Katastrofehjelpsbyråer kan sette opp midlertidige kraftstasjoner raskt og enkelt ved ganske enkelt å sette opp en frittstående TESUP vindturbin og ladekontrollert batteri. Disse stasjonene kan brukes til å lade radioer, batterier og telefoner, og hjelper til med redningsarbeidet!
Driver livreddende enheter


Det er ikke bare viktig å få folk ut av faresoner, men også å sørge for at de har et trygt sted å oppholde seg til de kan komme seg på beina igjen. En bærbar strømkilde som en TESUP-turbin kan brukes til å lage en semi-permanent strømkilde for midlertidige overnattingssteder. Dette kan tillate folk å lade telefonene sine for å ringe sine kjære eller gi lyskilder ved å levere strøm selv når nettet er nede. Å ha lokalt generert kraft i en situasjon som dette er en veldig nyttig måte å holde folk komfortabelt.Ettersom naturkatastrofer blir mer og mer vanlig og utbredt ettersom verden varmes opp, er det veldig viktig å være forberedt på disse uheldige situasjonene og omstendighetene. Det kan være nyttig å ha en strømkilde som ikke er avhengig av nettet, spesielt hvis nettet er ustabilt. Det kan være verdt å undersøke kjøp av en turbin til hjemmet ditt. For å sikre at du har en reserveenergikilde i tilfelle nettsvikt, naturkatastrofer eller ikke, gi deg varme og lys gjennom den vanskelige situasjonen.Vindkraft og naturkatastrofer


Så langt har det aktuelle nødhjelpsbyrået vært interessert i turbinene MasterX, AtlasX og Magnum 5. Dette er gode valg av turbiner for denne applikasjonen, deres lave startvindhastigheter sørger for at de kan gi en kontinuerlig strømkilde. Med sin høye vindhastighetstoleranse godt egnet til den sporadiske været etter store katastrofer.Disse turbinene ble anbefalt til myndighetene gjennom militæret i samme land som har hatt erfaring med bruk av noen TESUP-turbiner tidligere. TESUP-turbinene ble utplassert i et tøft ørkenmiljø til stor suksess! Viser stor holdbarhet og pålitelighet selv under disse tøffe forholdene.Du finner disse turbinene i TESUP-butikken hvis du er interessert i å finne ut mer!


Disaster Relief Agency og vindturbiner


Når du opplever en naturkatastrofe, er det flere stadier i rednings- og gjenopprettingsarbeidet. Den første fasen, umiddelbart etter utbruddet av en katastrofe, er søk- og redningsfasen. I denne fasen kommer trente profesjonelle innsatsteam og lokale nødetater til stedet og sørger for trygge mennesker som er i fare. Dette kan innebære dager til uker med søk etter savnede personer. Kommunikasjon mellom teamene er avgjørende på dette stadiet. En bærbar strømkilde som en vindturbin er flott for å drive kommunikasjonsenheter som radioer, som nevnt tidligere, eller et mer permanent sentralt kommunikasjonssenter.Etter dette første stadiet er nødhjelpsstadiet. Dette innebærer å gi ofre for katastrofen nok omsorg til å holde dem i live og friske. Husly, mat, vann og medisiner er nøkkelaspekter ved dette stadiet. Midlertidig kraft er avgjørende på dette stadiet for å gi lys, varme og komfort til flyktninger. En liten TESUP vindturbin kan gi nok strøm til å lyse opp et rom, drive en liten varmeovn eller lade personlige enheter. Dette er spesielt nyttig gitt hvor raskt og enkelt det er å sette opp denne typen system.En interessant artikkel som studerer anvendeligheten av vindturbiner for nødgjenvinning kan leses her!


TESUP og dets kunder

TESUP er veldig glade for å jobbe med det offentlige byrået på et så viktig og virkningsfullt prosjekt! TESUP håper å jobbe med lignende prosjekter i fremtiden! Denne kunden er bare den nyeste i en allerede lang liste over selskaper og universiteter som har kjøpt og brukt TESUP-produkter. Hvis du er interessert i å jobbe med TESUP, ikke nøl med å kontakte og bli med i TESUP-fellesskapet.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page