top of page

TESUP-vindturbiner i Mount Athos, UNESCOs verdensarvsenter

Mount Athos, som ligger på en avsidesliggende gresk øy, er et av de mest unike stedene på jorden. Øya har rundt 20 klostre og står på UNESCOs verdensarvliste, og har bevart sine religiøse tradisjoner og sin jordbruksarkitektur. Det har vært et ortodoks åndelig senter siden 1054, og i århundrer har det vært forbudt for kvinner og barn å besøke øya, noe som sikrer at øyas unike livsstil forblir bevart.


TESUPs vindturbiner leverer fornybare energiløsninger på et så unikt og avsidesliggende sted, og viser at bærekraftig energi ikke bare er mulig, men nødvendig for planetens fremtid. Vi er stolte av å ha vindturbinene våre i drift på et så historisk viktig sted.Halvøya Athos har vært utpekt som en autonom klosterrepublikk siden den bysantinske epoken og har forblitt et senter for ortodoks kristendom gjennom århundrene. Som et resultat har øya bevart sin tradisjonelle livsstil og er hjem til noen av de eldste og mest unike klostrene i verden.


I dag er Athos-fjellet fortsatt et symbol på religiøs tradisjon og kulturarv, og tiltrekker seg besøkende fra hele verden som kommer for å oppleve skjønnheten og åndeligheten på dette unike stedet.


Vårt engasjement for bærekraftig energi er tydelig i vår tilstedeværelse i selv de mest isolerte delene av verden, og vi leder an når det gjelder å levere fornybare energiløsninger til kunder over hele verden.


Å ha TESUP-vindturbiner i drift på Athos-fjellet er et utmerket eksempel på hvordan bærekraftige energiløsninger kan bidra til å bevare fortidens tradisjoner og samtidig se fremover. Etter hvert som TESUP fortsetter å utvide sin rekkevidde når det gjelder å levere fornybare energiløsninger til kunder over hele verden, vil vi fortsette å omfavne selv de mest unike og avsidesliggende stedene.I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page