top of page

TESUP Wizard: Slipp løs kraften av Wiz-DOM i overvåking av fornybar energi!I en verden der bærekraftig livsstil blir stadig viktigere, fortsetter TESUP å revolusjonere det rene energilandskapet. Vår nyeste innovasjon, TESUP Wizard, er en banebrytende enhet designet for å gi brukerne sanntids overvåkning av vind- og soldata direkte på mobiltelefonene deres. Dette kompakte verktøyet er satt til å omdefinere hvordan vi overvåker og utnytter fornybar energi, og gjør det tilgjengelig og rimelig for alle.


Hvordan fungerer det?

Bare plasser enheten på din foretrukne plassering, integrer tilbehør (anemometer, pyranometer eller begge deler), og bruk dataene fra TESUP Wizard for å ta informerte beslutninger om din ideelle energiløsning. Ved å tilpasse datamonitoreringen til din spesifikke plassering, forbedrer enheten presisjonen og lar brukerne ta informerte beslutninger om energibehovene sine. TW er perfekt for å vurdere data før du investerer i rene energiprodukter, slik at valgene dine samsvarer med dine unike miljøforhold.Uovertruffen rimelighet og verdi

TESUP Wizard kommer med en usammenlignbar pris, og gir enestående verdi både for eksisterende energisystemer og de som utforsker rene energialternativer. Enhetens rimelighet åpner opp verdenen av overvåkning av fornybar energi for en bredere målgruppe, og gjør bærekraft til et realistisk mål for flere husholdninger.


Sømløs integrasjon med TESUP Anemometer og Pyranometer

TESUP Wizard er designet for å integrere sømløst med TESUP Anemometer og Pyranometer (kjøpes separat). Denne integrasjonen sikrer at brukerne mottar nøyaktig informasjon om vind- og solforhold, og muliggjør en grundig analyse av energipotensialet på et gitt sted.


Kompakt og brukervennlig design

TESUP Wizards kompakte og lette design gjør det enkelt å installere og montere på veggen. Praktiske krokhull på baksiden letter en brukervennlig oppsett, slik at brukerne enkelt kan inkorporere enheten i sine eksisterende energisystemer. TESUP Wizard er konstruert for utendørs bruk under beskyttede forhold, og sikrer holdbarhet og pålitelighet under forskjellige miljøforhold.


Enkel installasjon og øyeblikkelig datamonitorering

Å sette opp TESUP Wizard er en lek. Med den inkluderte 2 m Jack-to-USB-kabelen blir installasjonen fleksibel, og enheten er kompatibel med hvilken som helst USB-til-Plug-adapter (ikke inkludert). Trollmannen kobler umiddelbart sammen med MyTESUP-appen via en QR-kode, og gir brukerne problemfri og umiddelbar tilgang til energidataene sine.


Konklusjonen er at TESUP Wizard er en spillveksler innen overvåkning av fornybar energi. Med sin presisjon, rimelighet og brukervennlige design gir denne enheten enkeltpersoner og bedrifter muligheten til å ta informerte beslutninger om energiforbruket sitt og overgangen til en renere, mer bærekraftig fremtid. Mens vi fortsetter å lede an innen husholdningers løsninger for fornybar energi, står TESUP Wizard som et bevis på vårt engasjement for innovasjon og en grønnere verden.


Uansett om du er ny og prøver å ta en beslutning om riktig energisystem, eller om du ønsker å overvåke ytelsen til ditt eksisterende system nøyaktig, er TESUP Wizard det riktige svaret for deg.


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page