top of page

Vi introduserer Tesups nye forbedrede nettsted og ekstraordinære produkter

For å forbedre kundeopplevelsen din, er vi stolte av å introdusere vår splitter nye nettside, som gir kundene en sømløs og best-i-klassen e-handelsplattform for å utforske og kjøpe vårt ekstraordinære produktspekter. Med et brukervennlig grensesnitt, raskere kjøpsopplevelse og elegant design, lover vår nye nettside å guide deg uanstrengt fra surfing til kassen.


I tillegg til vår fornyede nettside, har vi løftet produktene våre til enestående perfeksjon. Den avanserte designen i Tesup-produkter posisjonerer oss i forkant, og sikrer en opplevelse uten sidestykke. Utplassert i over 50 land, er ambisjonen vår global: Tesup, det essensielle for ethvert hjem over hele verden!


new tesup website

Møt TESUP V7 og H7:


TESUP V7 vertikal vindturbin (7 KW)


Med sin kraftproduksjonskapasitet på 7 kW kan du generere opptil 168 kWh/dag. Redesignet for økt kraft, holdbarhet, ergonomi og stil, den forbedrede TESUP V7 vindturbinen overgår sine forgjengere. For å imøtekomme de unike vindforholdene der du befinner deg, presenterer vi en rekke bladalternativer, som sikrer optimal effektivitet. V7 har blader skreddersydd for middels til høye vindhastigheter, med den ekstra fleksibiliteten til å inkludere alternativer for lav vindhastighet i pakken. Øk opplevelsen din med de tilpassbare funksjonene til V7 vindturbinen, og leverer enestående ytelse.


tesup V7 wind turbine

Laget av høyteknologisk rustfritt aluminium, er V7 konstruert med resirkulerbare materialer, som viser eksepsjonell spenst. Den er UV-bestandig, optimalisert for effektiv vindkanalisering, og produserer ultralav støy for roligere drift. Turbinen er nøyaktig balansert for å minimere vibrasjoner.


Nå, med banebrytende IoT-teknologi, lar den deg enkelt overvåke strømproduksjon og justere spenning basert på værforhold direkte fra mobilappen din. All denne kontrollen til fingerspissene, og sikrer en sømløs opplevelse.


TESUP H7 horisontal vindturbin (7KW)


TESUP H7 står som et ekte kraftsenter, og genererer imponerende 7 KW, tilsvarende bemerkelsesverdige 168 kWh per dag. Anerkjent globalt som den foretrukne horisontale vindturbinen, fungerer den sømløst selv under de tøffeste værforholdene. Laget med en korrosjonsbestandig karbonfiberkropp, forblir den spenstig selv i temperaturer så lave som -50 °C. Med en rask start på bare 3 m/s vindhastighet og en strømlinjeformet 40-minutters installasjonsprosess, legemliggjør den høydepunktet av bekvemmelighet.


Tesup H7 wind turbine

Videre integreres den sømløst med TESUP solcellepaneler, og gir en omfattende energiløsning. I tillegg gjør systemet deg i stand til å selge overskuddselektrisitet tilbake til nettet, og legemliggjør ikke bare effektivitet, men også øko-bevissthet.Styrk dine grønne hjem og redd planeten samtidig med våre innovative vindturbiner. Utnytt energien fra vinden og solen for å oppnå total uavhengighet, og ta farvel med strømregningene.


Likevel begynner reisen vår bare – en forpliktelse til å levere det beste innen fornybare energiløsninger. Vi streber etter å vise frem forbedrede salgsopplevelser, unike produkter og selvtillit. Hos TESUP legger vi ut på en nådeløs reise for å skape en bedre verden, ett steg om gangen.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page