top of page

Vi presenterer TESUPs nyeste innovasjon: IoT-prosjekt for styring av vindturbiner

Glem alt du noensinne har sett! Vi bringer ny teknologi til deg. Tenk deg at du kan styre vindturbinen din direkte fra telefonen. Med vårt innovative IoT-prosjekt (Internet of Things) vil TESUP revolusjonere måten du samhandler med vindturbinen din på, og gjøre den mer praktisk og effektiv enn noensinne. Ved hjelp av en enkel skanning av en QR-kode kan kundene enkelt få tilgang til turbindata i sanntid, noe som gir dem verdifull innsikt og kontroll.Fjernkontroll til fingerspissene:


Forestill deg dette scenariet: Du er utendørs, og det haster med å stoppe vindturbinen. Da må du skynde deg hjem for å stoppe den manuelt. Men takket være TESUP-appen kan du nå fjernstyre vindturbinen og stoppe den raskt under bestemte forhold ved hjelp av applikasjonen på telefonen. Komfort og kontroll har aldri vært mer tilgjengelig.


Enhets- og stedsbasert innsikt:


TESUP-appen vil tilby personlig tilpassede data og innsikt basert på enhetens spesifikasjoner og brukerens posisjon. Hold deg informert om vindhastighet, solinnstråling, temperatur og mye mer, alt tilpasset ditt spesifikke oppsett. Med denne omfattende informasjonen får du en dypere forståelse av vindturbinens ytelse og totale effektivitet.


Utviklingen av dette transformative IoT-prosjektet har vært en intens reise for TESUP. Vårt engasjement for å yte bedre service til kundene våre og integrere banebrytende teknologi i hverdagen vår har imidlertid drevet oss fremover. Vi er glade for å kunne kunngjøre at dette unike prosjektet, som mangler sidestykke i markedet, snart blir en realitet og setter nye standarder i vindturbinbransjen.


Vi er fast bestemt på å gi kundene sanntidsdata, fjernstyringsmuligheter og personlig tilpasset innsikt, og vi er fast bestemt på å løfte vindkraftopplevelsen din som aldri før. Følg med når vi snart lanserer dette banebrytende prosjektet som vil sette en ny standard for bransjen.

bottom of page