top of page

TESUPs prestasjoner i første kvartal former fremtiden for fornybar energi

Er du klar til å høre om de fantastiske prestasjonene og resultatene til TESUP i første kvartal 2023? Vi har jobbet for å gjøre en positiv innvirkning på verden, og vi har noen fantastiske nyheter å dele. TESUPs prestasjoner i første kvartal er et bevis på kraften til innovasjon, utholdenhet og samfunnsansvar.Først av alt, TESUPs vindturbiner. Vi har nylig introdusert Hera Wind Pro, vår nyeste vindturbin. Hera er designet for å være effektiv, holdbar og estetisk tiltalende, og kan produsere nok strøm til å drive en hel husholdning. I mellomtiden har vår ATLAS vindturbinserie blitt oppdatert med nye funksjoner som en kraftigere generator, bedre holdbarhet og tilpasningsmuligheter.


TESUPs dedikasjon til forskning og utvikling har ført til opprettelsen av TESUP SuperCharge Remote. Dette mobile batteriet kan kobles til elbiler for ekstra kjørelengde, eller til vanlige biler som en egen energiforsyningsenhet for strøm og oppvarming i katastrofeområder. Den er allsidig, kraftig og designet for å brukes i ulike settinger og situasjoner. Med denne innovasjonen bidrar TESUP til en renere og mer bærekraftig fremtid for alle.


I tillegg har TESUP vunnet anbudet for et solkraftverkprosjekt med en 60 MW installert kapasitetsplan. Dette prosjektet representerer en betydelig milepæl i vår reise mot en mer bærekraftig fremtid, ikke bare for generering av produksjonsenergi og støtte myndighetene med elektrisitetsproduksjon, men også for mange andre fordeler for miljøet og samfunnet. Teamet vårt jobber hardt med å designe og implementere solkraftverket, ved å bruke den nyeste teknologien og beste praksis for å sikre effektiviteten og påliteligheten.


For å kunne betjene våre kunder og partnere bedre, har vi utvidet vårt globale fotavtrykk med nye lokasjoner og regionale knutepunkter i Alicante og Makedonia. Disse nye fasilitetene gjør oss i stand til å yte raskere og mer effektiv service til våre kunder over hele verden.


Hos TESUP tror vi på samfunnsansvar og å gi tilbake til samfunnet. Derfor er vi stolte over å støtte Kerem Gonlum Basketball Academy og gi økonomisk hjelp og vindturbiner til jordskjelvsoner.


TESUP har også gjort fremskritt i den digitale revolusjonen, med lanseringen av TESUP-appen og dens oppgraderinger, det kommende virtuelle utstillingsrommet for TESUP og åpningen av et selskap for digitale løsninger. Disse digitale løsningene vil gjøre det enklere for kunder å få tilgang til og overvåke deres fornybare systemer, og bidra ytterligere til TESUPs mål om en renere og mer bærekraftig fremtid.


Disse prestasjonene er bare begynnelsen på hva TESUP har i vente for fremtiden. Med vår urokkelige forpliktelse til innovasjon, bærekraft og samfunnsansvar, former vi fremtiden for fornybar energi og setter en ny standard for dyktighet i bransjen. Vi gleder oss til å se hva TESUP vil oppnå neste gang, ettersom det fortsetter å ha en positiv innvirkning på verden.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page