top of page

Total energiproduksjon fra TESUP -produkter over hele verden

Har du noen gang lurt på hvor stor innvirkning TESUP virkelig har på produksjon av fornybar energi over hele verden? Ikke lurer på mer! I dette blogginnlegget vil vi sjekke inn for å se hvor mye energi de tusenvis av TESUP vindturbiner genererer i sine respektive hjem rundt om i verden!


Totalt kan TESUP -turbiner produsere 3 800 000 watt strøm i løpet av et gitt sekund! Det utgjør svimlende 3,8 MWh i timen, 90,9 MWh per dag og 33,2 GWh per år!


For å gi litt kontekst til så store tall. Den mengden elektrisitet kan drive Danmark med litt energi til overs! Den kan også brukes til å dekke strømkravene til 12 296 gjennomsnittlige europeiske husholdninger!


Bærekraftig kraftproduksjon er viktig for TESUP, vi ønsker å sammenligne mengden fossilt brensel som måtte brennes for å generere denne kraften. Det ville ta 3800 naturgassgeneratorer med en effekt på 1000kW for å holde tritt med kraften som produseres av TESUP vindturbiner. Disse generatorene må brenne 382 kubikkmeter hvert sekund naturgass for å kjøre på full kapasitet!


Ved å produsere strøm ved å bruke TESUP -produkter har våre kunder bidratt til å redusere globale utslipp med 840,4 kg CO2 hvert sekund! Hvis du ser på denne verdien i løpet av et år, vil dette utgjøre 26 500 000 tonn karbondioksid! Et imponerende antall, og det nevner ikke engang reduksjonen i andre miljøgifter!#renewableenergy #emmisions #energygeneration #savetheplanet #alternativeenergy #windpower #climatechange #tesup #cleanplanet #cleanenergy #windenergy #greenenergy #windgenerator #cleanfuture #cleanair

bottom of page