top of page

Utviklingen av Atlas 2.0

Vindturbiner og kraftgenererende teknologier krever mye tid, krefter og ressurser for å utvikle seg riktig, spesielt når man foretar forbedringer av effektivitet og generell kraftproduksjon.


Bare det å se på en Atlas 2.0-turbin er det vanskelig å se hvor mye utvikling som er lagt ned i modellen. Mange timer har blitt brukt av TESUP-teknikere som prøver å forbedre alle aspekter ved Atlas 2.0-turbiner.


Dette kan variere fra alt til å forbedre den interne elektronikken i kraftoverføringen for å effektivt bruke hver eneste del av elektrisitet som genereres, til å forbedre den ytre estetikken til vindturbinen slik at den ser nydelig ut på toppen av huset ditt eller kanskje forbedre aerodynamikken til vindturbinen. så mer energi høstes fra hvert eneste vindkast.


Atlas 2.0 har kommet langt i sin levetid, som en av TESUPs mest populære turbiner har den hatt mye ressurser allokert til den.


Dette er en tidligfase Atlas 2.0-turbin. Det er tydelig å se at den ytre estetikken til turbinen har blitt forbedret over tid når du sammenligner den med dagens versjon av Atlas 2.0. I tillegg til et systemstatistikkvisningspanel, lagt til bunnen av turbinen.


Ikke bare har de ytre aspektene sett en forbedring, de innvendige funksjonene har blitt oppgradert over tid for å forbedre ytelsen.


Forpliktet til kontinuerlig forbedring, jobber TESUP nå med å oppgradere generatoren som brukes i Atlas 2.0-serien med turbiner for å lage en kraftigere turbin som kan levere mer kraft enn noen Atlas 2.0-turbin har før! Se opp for mer informasjon på TESUP-nettstedet snart!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page