top of page

Vårt nye FoU-kontor i Alicante, Spania

Som et ledende selskap innen fornybare energiløsninger er vi glade for å kunngjøre åpningen av vårt nye FoU-kontor og lokale forsendelsessenter i Alicante, en by som ligger på østkysten av Spania. Alicante er et knutepunkt for virksomhet og innovasjon, med et levende oppstartsøkosystem og en sterk tilstedeværelse av internasjonale selskaper.Denne flyttingen til Alicante markerer en viktig milepæl i vår ekspansjonsstrategi, ettersom vi har som mål å generere ny teknologi og nå folk i Sørvest-Europa. Det nye FoU-kontoret ligger i Vitenparken, et knutepunkt for innovasjon og entreprenørskap som samler forskere, bedrifter og investorer i et dynamisk økosystem av kunnskap og kreativitet.


Vi samarbeider også med universitetet i Alicante, en prestisjetung institusjon kjent for sin fortreffelighet innen forskning og innovasjon.


TESUP er forpliktet til å gi sine ansatte et støttende arbeidsmiljø som fremmer personlig og profesjonell vekst. For det formål har vi blitt enige med universitetet i Alicante om å tilby spansktimer til våre ansatte som vil hjelpe dem med å integrere seg i lokalsamfunnet og kulturen.


Under vårt besøk i Alicante fikk vår driftsdirektør muligheten til å møte Esteban Palayo og Mar Cervera, nøkkelfigurer i det lokale næringslivet som ga verdifull innsikt i det lokale markedet og forretningsmiljøet. Hun møtte også Jose Luis Todoli Turro, en meget erfaren professor ved Universitetet i Alicante som vil støtte TESUP ES i digitale løsningsprosjekter.


TESUP ES er forpliktet til bærekraft og fornybar energi. Vårt nye kontor er utstyrt med ladepunkter for elbiler, som støtter bruken av elektriske kjøretøy, og drives av solcellepaneler, noe som reduserer avhengigheten av ikke-fornybare energikilder.


Ved å samarbeide med Universitetet i Alicante og andre lokale partnere, er TESUP ES godt posisjonert for å generere ny teknologi og nå mennesker i Sørvest-Europa. Vår forpliktelse til bærekraft og utvikling er klare indikasjoner på vår dedikasjon til ansvarlig forretningspraksis.I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page