top of page

Vi introduserer den mest bærekraftige lastebilen til dags dato: TESUP Power Truck!

Hos TESUP kommer vi opp med nye innovative løsninger hver dag for å akselerere verdens overgang til fornybar energi. Bærekraft er kjernen i alt vi gjør. Og i dag er vi stolte av å introdusere vårt nyeste designkonsept: TESUP Power Truck, vår nye elektriske lastebil full av kraft og muligheter!

Tenk deg en verden der elektrisitet aldri er utenfor rekkevidde og den genereres på en bærekraftig måte, selv i tilfelle ekstraordinære hendelser eller omstendigheter som naturkatastrofer, ulykker, kriger eller andre nødsituasjoner som forårsaker avbrudd i energiforsyningen. Ny TESUP Power Truck er designet for å være den nye bærekraftige løsningen for å gi ren energi når og hvor det er nødvendig.


Land er fortsatt koblet til fossilt brensel, subsidierer olje, kull og gass som forårsaker luftforurensning og global oppvarming. Power Truck er et annet innovativt design fra TESUP for å hjelpe enkeltpersoner, organisasjoner og myndigheter med å kutte utslipp og unngå verre hendelser. Den kombinerer våre energigenererings- og lagringsprodukter sammen ved å bruke en helelektrisk lastebil som en plattform som gjør løsningen vår 100 % selvforsynt og mobil. Vind og sol er alt denne intelligente lastebilen trenger.


I TESUP Power Truck er våre kraftigste vindturbiner og fleksible solcellepaneler koblet til et enormt 500kWh Li-on batteri for å generere og lagre energi som kan levere elektrisitet til hjem, landsbyer, sykehus, konsertområder og andre steder med stor energi kilde er nødvendig.


Vår nye futuristiske løsning for å spare penger, redusere karbonutskriften og gjøre deg klar for potensielle strømbrudd i nær fremtid.
U.S. Federal Emergency Management Agency, FEMA (https://www.fema.gov/) og få av verdens mest utviklede hærer har allerede gått over til bærekraftig energi med TESUP. Du og organisasjonene dine kan delta i denne endringen og bidra til å redde jorden også.

Følg med, mer følger om TESUP Power Truck og våre nye innovative produkter!


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page