top of page

Vi presenterer den vertikale vindturbinen TESUP V7: Former fremtiden for vindenergi!

Hos TESUP er vi drevet av en lidenskap for innovasjon og en forpliktelse til bærekraftige energiløsninger. Vi er glade for å introdusere TESUP V7 Vertical Wind Turbine, et produkt som representerer et betydelig sprang fremover innen vindenergiteknologi. Denne bemerkelsesverdige turbinen er ikke bare et nytt tilbud; Det er et revolusjonerende fremskritt i hvordan vi utnytter vindens kraft.

V7 wind turbine


Innovasjon utover forventningeneTESUP V7 er et bevis på vår dedikasjon til å flytte grensene for hva som er mulig. Vår innovative design sentrerer rundt én nøkkelfunksjon – tre sett med blader, hver omhyggelig konstruert for å utmerke seg i spesifikke vindforhold:1. Moderat vindbladsett inkludertRett ut av esken kommer V7 utstyrt med Moderate Wind Blade Set. Disse bladene er finjustert for å fange vindenergi effektivt i områder med moderate vindhastigheter, fra 4 til 25 m/s. Dette gjør V7 egnet for et bredt spekter av steder, og sikrer at du selv på dager med gjennomsnittlige vindforhold kan generere ren energi for dine behov.2.Høyhastighets vindbladsett inkludertV7 leveres komplett med høyhastighets vindbladsett, rett i esken. Disse bladene er designet for regioner med konsekvent høye vindhastigheter, fra 7 til 50 m/s, eller områder der vindhastighetene av og til øker. Dette betyr at du er klar til å utnytte maksimal kraft fra vinden, uansett hvor du befinner deg.3.V7 + Bladsett for lav vind: Ditt valgfritt valg


Vi forstår at ikke alle steder drar nytte av jevn sterk vind. Det er derfor vi tilbyr alternativet V7 + Low Wind, som inkluderer et sett med blader spesielt designet for områder med lave vindhastigheter, fra 3 til 20 m/s. Dette gjennomtenkte tillegget lar personer som bor i regioner med mindre gunstige vindforhold fortsatt utnytte fordelene med vindenergi.


V7 wind blades


IoT-teknologi for uanstrengt kontroll og overvåking


Nå, med integrasjonen av banebrytende IoT-teknologi, gir V7 deg mulighet til å enkelt overvåke kraftproduksjon og justere spenning basert på sanntids værforhold, alt gjennom en brukervennlig mobilapp. Dette nivået av kontroll er til fingerspissene, og sikrer en sømløs og praktisk opplevelse. TESUP V7 lar deg utnytte vindenergi for en grønnere fremtid, med presis kontroll over energiproduksjonen din.


TESUPs IoT-innovasjon er banebrytende. Vi har tenkt på nytt hvordan fornybar energi og IoT-teknologi fungerer sammen, og skiller oss ut som en bransjeleder som tilbyr løsninger som en gang ble antatt umulige.V7 and IOT

Elegant og estetisk designVi tror at teknologi og estetikk kan gå hånd i hånd. V7 har en elegant design og tilbyr et utvalg blader, noe som gjør den perfekt til både urbane og landlige omgivelser. Turbinen yter ikke bare effektivt, men utfyller også omgivelsene og gir en uttalelse om fremtiden for ren energi.Enkel installasjon og lite vedlikeholdVi har sørget for at det er problemfritt å sette opp V7. Vår brukervennlige installasjonsguide lar deg sette sammen turbinen på bare 15 minutter. V7 er designet for holdbarhet og pålitelighet, og krever minimalt med vedlikehold, noe som betyr mindre problemer og mer tid til å nyte fordelene med ren, fornybar energi.Stillegående og effektiv driftI motsetning til tradisjonelle horisontale vindturbiner, fungerer V7 stillegående, og sikrer at den ikke forstyrrer din fred og ro mens den genererer energi effektivt.Allsidige applikasjonerV7 tilbyr mer enn bare en enkelt imponerende funksjon. Enten du vil forsyne hjemmet ditt med strøm, lade elektriske kjøretøy eller gi energi til avsidesliggende steder, tilbyr det allsidige applikasjoner, tilpasset dine unike energibehov.TESUP V7: Et symbol på fremskrittTESUP V7 vertikal vindturbin er ikke bare en vindturbin; Det er et symbol på fremgang, tilpasningsevne og en grønnere morgendag. Det står som et håp for en verden som søker renere, mer bærekraftige kraftkilder.Vår innovative tilnærming til vindenergiteknologi med V7 demonstrerer vår forpliktelse til å gjøre fornybar energi tilgjengelig for flere mennesker og hjelpe lokalsamfunn med overgangen mot en mer bærekraftig fremtid.Avslutningsvis er TESUP V7 vertikal vindturbin et stort skritt fremover innen ren energi. V7 demonstrerer at vinden kan utnyttes mer effektivt enn tidligere. Uansett hvor du bor, har V7 de riktige knivene for deg og din plassering. Det hjelper deg å generere fornybar energi effektivt og på en miljøvennlig måte. Med V7s tilpasningsevne kan du bidra til en grønnere fremtid, ett spinn om gangen.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page