top of page

Vi sammenlignet TESUP-turbiner!

Har du noen gang lurt på hvordan TESUP-turbiner står opp mot hverandre? Vel, vårt TESUP-team har deg dekket med denne nydelige side ved side-sammenligningen av hver av månedens bestselgende, mest populære turbiner. Ha en klokke!For å sette noen av disse tallene i sammenheng:


Det første tallet, spenningen, er viktig når du velger et kompatibelt kraftsystem med turbinen din. For eksempel bør en ladekontroller som brukes i forbindelse med turbinen vurderes for riktig spenning. Heldigvis er ikke dette et slikt problem med TESUP-turbiner, da du kan kjøpe en ladekontroller når du bestiller turbinen som vil passe turbinen godt!


Nummer nummer to viser merkeeffekten til hver turbin. Kraften som genereres når vindhastigheten passerer gjennom turbinen er på nominell hastighet. Dette gir deg en indikasjon på hvor mye kraft hver turbin produserer i forhold til hverandre. Magnum 5-turbiner er den kraftigste modellen av turbiner som TESUP produserer.


Startvindhastigheten er den minste vindhastigheten som kreves for å få turbinen til å snurre. Dette kan være en viktig faktor å sjekke for å se hvor mye strøm du kan generere med områdets vindhastighet.


Støynivået dikterer hvor høy vindturbinen din er. 30 dB er et lignende støynivå som et bibliotek eller en hvisking, 60 dB til en Magnum-turbin ligner på en elektrisk barberhøvel eller tannbørste. Husk at dB-skalaen er en logaritmisk skala. Dette betyr at hver 10 dB økning tilsvarer 10 ganger lydintensiteten og dobbel oppfattet lydstyrke.


Endelig har vi de maksimale vindhastighetene som kan tolereres av turbinen. For noen referansetall tilsvarer 50 m/s vindhastighet ~110 mph som er maksimal vindhastighet for en kategori 2-orkan! Så TESUP-turbiner kan fortsette å snurre og generere kraft under høye vindforhold.


Forhåpentligvis har denne bloggen gitt et godt innblikk i hvordan TESUPs turbiner er sammenlignet!


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page