Vindturbinkomponent: 3-fasegenerator

Har du noen gang lurt på hvordan din TESUP vindturbin fungerer? Hva skjer inne i den metaforiske sorte boksen som er basen til vindturbinen din? Vel, vi håper å hjelpe deg med å forstå dette ved å gå gjennom flere vindturbinkomponenter!


Til å begynne med vil vi se på hvordan en Atlas 2.0 faktisk genererer elektrisitet. Hovedkomponenten som er ansvarlig for dette er 3 -fasegeneratoren som sitter i bunnen av vindturbinen. Når vindturbinbladene skyves av vinden, roterer den sentrale vindturbinakselen. Dette roterer igjen den sentrale magnetenheten i midten av generatoren. Disse magnetene har en nord- og sørpol akkurat som en magnet du kan finne på kjøleskapet ditt!

Sitter rundt den sentrale magneten er det 3 sett med kobbertrådspoler. Når magneten roterer, skjærer magnetfeltet til magneten gjennom disse kobbertrådene og skyver elektronene bakover og fremover. Dette genererer en vekselstrøm (AC) i ledningene som kan brukes til å drive apparater!


Hvert sett med kobbertrådsspoler skyver og trekker elektroner i et annet tidsintervall (eller fase), slik at den totale effekten fra turbinen din er fin og glatt! Dette er grunnen til at det kommer 3 kabler fra Atlas 2.0, en for hver fase!


3-fasegeneratorene som brukes i TESUP-produktene, er fullstendig forseglet, så det har ingen problemer med noe vann fra irriterende regn! Det er imponerende at en så kraftig enhet kan passe inn i det lille volumet til TESUPs vertikale vindturbingeneratorer


Vi håper du har lært noe fra dette innlegget, og vindturbiner er litt mindre av et mysterium nå!


#vindturbin #kraft #fornybarenergi #energi #fornybar #vindkraft #reningsenergi # Atlas2.0 #elektricgenerator # bedre fremtid #elektrisk kraft #vindenergi #vind #reningsmiljø #elektrisitet


72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle