TESUP NO Søkeresultater

128 elementer funnet

Produkter (17)

Vis alle

Blogginnlegg (99)

 • Lading av elektriske kjøretøy med TESUP-turbiner!

  En ny tidsalder innen transport nærmer seg. Land og selskaper over hele verden kappløper for å erstatte dagens kjøretøyer med fossilt brensel med renere alternativer. Energikilden som er klar til å ta forbrenningsmotorens plass som mest populær er batteridrevne elektriske kjøretøy. Flott! Du sier at mye mindre forurensning vil bli spydd ut av biler i løpet av årene, noe som reduserer innvirkningen av personlig transport på miljøet. Dessverre er det ikke fullt så enkelt. Elektriske kjøretøy er bare så rene som deres strømkilde. For eksempel hvis elektrisiteten du lader elbilen din med genereres i et kulldrevet kraftverk, ble det generert mange skadelige utslipp for å drive kjøretøyet ditt. Det er her TESUP-turbinene kommer inn! Ved å bruke vindens kraft frigjøres ingen utslipp i prosessen med å generere elektrisitet. Gjør TESUP turbinkraftproduksjon til en ren, grønn energikilde. Så du kan bruke elbilen uten utslipp! Dessuten har TESUP en rekke elektriske styringssystemer, inkludert en nylig forbedret ladekontroller, for å hjelpe deg med å administrere elektrisiteten din og pare godt med TESUP-turbinen din. Utstyret du trenger for å lade det elektriske kjøretøyet ditt vises i videoen nedenfor! For dette oppsettet trenger du bare å koble til turbinen din en ladekontroller etterfulgt av en nettvekselretter slik at strømmen kan overføres gjennom nettet til ditt elektriske kjøretøy!

 • Trenger du hjelp til å sette opp Atlas 2.0- og AtlasX-turbinene dine? Brukerhåndbøker!

  TESUP har nettopp gitt ut en helt ny brukermanual for sine Atlas2.0- og AtlasX-turbiner! Denne håndboken inneholder all informasjonen du trenger for å sette opp turbinen din riktig og holde den godt vedlikeholdt og fungerende i mange år framover. Manualene finner du blant annet: En liste over turbinkomponenter Garantidetaljer Effektkurver Turbintekniske detaljer Vedlikehold Sikkerhetsinformasjon Informasjon om avvikling Manualene finner du på TESUP-nettstedet, bare klikk deg videre til butikksiden og velg Atlas 2.0 AtlasX-turbinen. Manualen er oppført til høyre på siden rett under kjøp nå-knappen. TESUP håper du liker de nye manualene! #brukermanual #hjelp #oppsett #sikkerhet #elektriske komponenter #off-grid #renewableenergy #chargecontroller #vindturbin #vindkraft #energi #elektriskkraft #produksjon #vind #bedrefremtid #bedre miljø #batterilagring #off-gridsystem #on-gridyesystem #powermanagement

 • Magnum 5 blir bare bedre!

  TESUP er dedikert til å kontinuerlig forbedre produktene sine. Magnum 5-turbinen som nettopp er under utgivelse får allerede en oppgradering! Den nye modellen vil nå ha en glassfiberkledning på hoveddelen av turbinen. Glassfiber har mange fordeler, det er korrosjonsbestandig, vil ikke mugne eller ruste og er ikke-permeabelt for væsker. Alt for å sikre at Magnum 5-turbinen din går i god stand i årene som kommer! Glassfiber har også fordelen av å være et lett materiale, dette gjør Magnum 5 overraskende lett for sin størrelse. Installering og montering av turbinen din vil nå bli mye enklere med den lette kroppen som er lett å bringe til riktig høyde og krever mindre støttestruktur. Ikke bare det! Glassfiber har en utmerket deformasjonsmotstand, og som et resultat vil turbinen din lide mye mindre av bulker og bulker. Sammen med dette kan produksjonsprosessen av glassfiber gi en veldig jevn overflate. Det vil ikke være noen stygge støt på din Magnum 5 som holder turbinen din fin når den snurrer!

Vis alle

Sider (11)

 • Investor Relations | TESUP NO

  Om TESUP NO TESUP produserer vindturbiner og fleksible solcellepaneler. Vi leverer varer til døren din med DHL eller UPS. Enkel å installere, QR-kode for å se installasjonsvideoen er på esken. Vi har forskjellige fabrikker, verksteder, lokale lagre og kontorer. Vi opererer i 26 land med lokale lagre, kontorer og ansatte. Vår erfaring og kunnskap om fornybar energi dateres tilbake til 1974. Vi har vært involvert i forskjellige vannkraft-, vind- og solkraftverk med erfaring på 1000+ MW total installert kapasitet. ​ ​ Oppdrag ​ Verden var bygget på ikke fornybar energi, men det er på tide å bytte til fornybar energi og raskt. Det kan være vanskelig å gjøre når de fleste fornybare energiteknologier er dyre, men akkurat som en kameleon, kan endringen være enkel med TESUP. Vi tilbyr rimelige, innovative, ren energiteknologier av høy kvalitet som kan være tilgjengelig for alle: Huseiere, bedrifter, skoler, ideelle organisasjoner og offentlige organisasjoner. ​ ​ Syn ​ Ren energi skal ikke være vanskelig, det skal være en livsstil. Vårt mål er å se TESUP-vindturbiner og fleksible solcellepaneler i drift på hvert eneste hjem i Norge for å generere egen strøm til elbiler og husholdningsbehov. ​ Vi fortsetter å vokse. Antall salgsfakturaer som er gjort de siste 12 månedene er over 5500 til tross for pandemien. Vi jobber hardt med å liste TESUP på de foretrukne børsene i London og New York før 2025. Nadiia Tsymbal - Investor Relations Manager

 • | TESUP NO

  Få de siste teknologioppdateringene for fornybar energi fra verdens ledende produsent Vær den første til å motta informasjon om TESUP teknologioppdateringer, produkter, nyheter, salg, arrangementer og eksklusive tilbud. E -post Sende inn Takk for at du sendte inn!

Vis alle

Foruminnlegg (1)

 • Kom i gang med forumet ditt

  Velkommen til Wix Forum. Her er noen tips for å komme i gang. Skriv et velkomstinnlegg Ønsk besøkende velkommen til forumet ditt med en varm velkomstmelding. Fortell folk hva forumet ditt handler om og hva de kan forvente. Du kan også dele dette innlegget på dine sosiale mediersider for å få ting i gang, og tiltrekke deg dine første medlemmer. Legg til kategorier Kategorier lar brukere enkelt navigere rundt på forumet ditt og finne de temaene de leter etter. Legg til dine egne kategorier for å passe siden eller bedriften din. Bli med i Wix Forum-samfunnet Dette er et samfunn laget kun for dere, Wix Forum-fans. Få de siste oppdateringene, still spørsmål og del ønskene deres om nye funksjoner. Sjekk det ut. Tilpass hva som helst Få forumet til å se ut akkurat slik du vil. Åpne foruminnstillingene dine for å velge fra forskjellige oppsett, redigere teksten din og mer. Kos deg med forumet ditt!

Vis alle